Silje Landevåg skal gi ut bok om sin fantastiske gründerreise med nettbutikken GetInspired. Jeg er så heldig å være medforfatter på boken som kommer på Gyldendal til høsten.

I flere år har jeg fulgt Silje Landevåg og hva hun har klart å oppnå med nettbutikken GetInspired. Det er en suksesshistorie uten like! Flere ganger har hun gjestet Ingefær podcast, og hun har også snakket om morgenrutiner på God Morgen-podcast.

Men, hva krever en suksess – også når hun har fått to barn i prosessen? Og hva er Siljes beste tips for å bli gründer eller klatre på karrierestigen?

Dette og mere til skriver vi om i disse dager. Silje har skrevet masse. Jeg har vært i Trondheim og snakket med flere av personene i kretsen rundt henne. Målet er å komme helt inn i hodet på Silje slik at jeg skriver historien hennes best mulig.

Prosjektet er litt sånn klyp meg i armen-oppgave. Deadlinen er knallhard sett i lys at jeg også jobber som kommunikasjonsrådgiver om dagen, men jeg tenker at siden jeg skrev bestselgeren God Morgen på tre uker, fikser jeg dette også. Jeg har heldigvis Siljes effektivitetstips med meg på veien og Lars Røtterud i Gyldendal er en dreven redaktør jeg er trygg loser det hele flott i havn.

Gled dere til boken!

Silje Landevåg, meg og redaktør Lars Røtterud
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!