25. mai braker det løs i Tønsberg med workshop! Denne formiddagen vil bli fylt av inspirasjon og ideer, som du skal omsette til virkelighet allerede samme dag! For meg er det superstas å bidra til vekst i min tidligere hjemby, Tønsberg.

Sammen med markedsfører Martine Mørk Hjelseth fra X marketing og Ida Jackson, forfatter og gründer av Studio Jackson, skal vi dele kunnskap og verktøy slik at din bedrift ligger et hestehode foran konkurrentene dine i Q3 og Q4!

Lei av å delta på inspirerende foredrag, som senere ikke fører til noen ting? Denne workshoppen sørger for at du omsetter ideene dine til virkelighet allerede samme dag!

Bli med på workshop for å lære praktiske strategier som vil hjelpe deg å nå dine mål og fremme karrieren din.

• Kick some ass i Q3 og Q4
• Sett bedriften din på kartet i 2023
• Det er på tide å gjøre ideer til virkelighet
• Vi skal ikke bare inspirere deg til å oppnå mål, vi skal lage en handlingsplan som gjør at du skal kunne nå flere av disse målene allerede samme dag.

Jeg vil vite mer!

Du vil lære
…hvordan du setter oppnåelige mål, lager struktur, overkommer hindringer og faktisk når målene uten å slite deg helt ut
, med meg!
…hvordan utvikle strategi for dine sosiale medier og andre markedstiltak, med Martine.
… hvordan du sørger for sunn vekst som varer
, med Ida.

Du får muligheten til å komme i kontakt med andre likesinnede i Tønsberg, lære av bransjeeksperter og få verdifull innsikt i de siste trendene og beste praksis innen forretningsvekst.🌱

Workshopen
…blir ledet av erfarne fagfolk innen virksomhetsvekst og markedsføring. Du får praktiske tips og strategier som du umiddelbart implementerer for å drive/oppnå resultater.

Er du lei av å tape penger på inspirerende foredrag som ikke fører noen vei? Bli med 25. mai fra klokken 9 til 13 hvor du skal gjøre inspirasjon til handling allerede samme dag!

Les mer og meld deg på her!

Jeg gleder meg til å se deg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!