…. eller – innholdet var kanskje ikke elendig. Men hør bare:

I 2013 var jeg i mammaperm med min eldste datter og lyttet til amerikanske helsepodkaster mens jeg trillet. En dag slo det meg: jeg vil lage en helsepodkast selv! På den tiden hadde jeg crossfit-sertifisering og skrev på en bok om paleodietten, altså en helsenerd.

Jeg tenkte at podkastmarkedet i Norge kom til å eksplodere, og ville ha first mover advantage og endelig bruke kompetansen min fra Gründerskolen.

Men jeg ble gravid på nytt, så Ingefær ble ikke lansert før ett års tid etter at ideen kom til meg. Det første intervjuet var med Inger Houghton, som var og er stor på sosiale medier (et strategisk valg, mer om det senere).

Dette var dårlig med første episode: 

  • Jeg gjorde opptak via nett i stuen. Lyd = elendig.
  • I løpet av episoden høres babygråt fra andre etasje (en liten en var sulten!)
  • Jeg introduserte Inger behørig, for deretter å stille første spørsmålet: fortell litt om deg selv. Smør på flesk!
  • Programmet jeg brukte, gjorde at jeg hørte meg selv i ekko og dermed ikke orket å stille så mange spørsmål siden ekkoet var så ubehagelig.
  • … og sikkert mye mer.

Men, ønsket om å lykkes var større en frykten for å feile, og Ingefær ble i løpet de fem årene jeg lagde podcasten Norges største helse- og livsstilspodcast. Selv med en elendig start.

Vil du vite mer om podcast? Følg meg på LinkedIn, der jeg også deler av podcast-kompetansen min!

Har du også tenkt lenge at du burde starte en podcast for bedriften din? Jeg hjelper deg fra A til Å (fra tanke til suksess). Send meg en mail på sara at saralossius.no!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!