Jeg har ikke vært så glad i å spise suppe før vi begynte å lage suppe basert på kraft. Kraftbaserte supper er nemlig mer mettende og veldig sunt! (Hvordan du lager kraft kan du lese her, og hvorfor du bør få i deg kraft jevnlig kan du lese her.)

Den siste tiden har ikke Jon og jeg vært særlig flinke til å planlegge måltider fremover i tid. Det er jo litt dumt egentlig, for vi blir mindre kreativ i matveien da, i tillegg til at vi må bruke tid på å småhandle i stedet for å handle stort en eller to ganger i uken. I dag var kjøleskapet ganske kjedelig, men siden vi hadde gulerøtter, søtpoteter og kraft slang jeg sammen en suppe. Jeg fant inspirasjon på diverse nettsider. Oppskriften er ment som inspirasjon, siden jeg ikke målte ingrediensene men slumpet de sammen. Du må ergo smake deg frem til et ålreit resultat – men tru meg, det er verdt testingen!

Gulrot- og søtpotetsuppe

  • 3 gulerøtter
  • 2 søtpoteter
  • 2 dl kraft ca
  • 2 -3 cm fersk ingefær
  • 2 ts grønn karri
  • 1/3 boks kokosmelk
  • En slump sitronsaft
  • Litt salt

Kok gulerøttene og søtpotene møre. Mos de med en stavmikser. Tilsett kraft og kokosmelk. Riv den ferske ingefæren og ha i grønn karri. Smak til med sitronsaft og salt.

Vår suppe ble ganske så tykk, men det passet jo Mini godt. Som garnityr hadde vi ristede gresskarkjerner og bacon. Mini spiste masse!

minisuppe

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!