Mange av oss har lyst til å ha gode rutiner rundt det å spise næringsrikt og naturlig. I Ingefær podcast nr. 8  snakker jeg med Line Trondrud Ånes som har levd et paleoliv i flere år. Sammen gir vi masse tips og triks til hvordan komme i gang med et sunt kosthold og få det til i en hektisk hverdag.

line1

De fleste av oss ønsker å bli en litt bedre versjon av seg selv i det nye året. Derfor har jeg Line, aka @paleoline på Instagram, som årets første gjest på Ingefær. Line var veldig dårlig kronisk syk i mange år, såpass dårlig at hun i perioder var innlagt på sykehus, var på rehabiliteringssentre og/eller sengeliggende. Etter at hun endret kosthold fra et vanlig norsk kosthold til et paleo-kosthold har hun nærmest blitt et helt annet menneske.

I årets første Ingefær podcast snakker Line og jeg om praktisk paleo – eller hvordan få til å spise mest mulig næringsrikt kosthold. Podcasten passer ikke bare for de som allerede spiser paleo eller ønsker å spise paleo, men passer for deg som ønsker å spise mindre raffinert mat, er på sukkerstopp, ikke tåler gluten, ikke tåler melk, ønsker å gå ned i vekt, ønsker å få bedre rutiner rundt mat for lettere å holde på gode vaner, eller spare penger, eller spare tid, osv osv. En podcast-episode for folk flest, rett og slett!

podcastcover-1

Temaer vi tar opp er:

  • Hva er paleo og et naturlig kosthold
  • Hvordan spare tid og penger på matlaging
  • Hva man bør ha i kjøleskap, kjøkkenskap og fryser
  • Nyttige bøker og nettsider
  • Leserspørsmål så som vekt, måltidsfrekvens, flinkispaleo og mengden kjøtt som spises

Linker og bøker vi snakker om:

Nylig oppdatert

Du har tre valg:

    1. Spille av direkte

  1. Laste ned
  2. iTunes

Husk å gi Ingefær podcast fem stjerner i iTunes slik at flere får med seg podcasten! Og legg gjerne igjen en review også.

PS: Ønsker du hele Lines historie kan du lese om henne her, eller høre på historien her!

line2

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!